Grupacija Mauthner

Tvrtka Mauthner posluje već tri generacije, potječe iz Austrije i danas je dominantna u sektoru u Srednjoj Europi. 

GRUPACIJA MAUTHNER

PoŠTOVANI POLJOPRIVREDNICI, DRAGI PARTNERI

Drago nam je što ste u nama prepoznali svog partnera i što doprinosite širenju našeg poslovanja i u Hrvatskoj. 

Obiteljska tvrtka Mauthner posluje duže od 70 godina, potječe iz Austrije i danas je dominantna u sektoru u Srednjoj Europi. Stoga Mauthner d.o.o. iz Križevaca, kao član međunarodne grupacije ima odlične mogućnosti za sastavljanje portfolija, koji može zadovoljiti i one najzahtjevnije. Budući da na raspolaganju imamo genetiku iz tri oplemenjivačka centra u Austriji i Njemačkoj, odabiremo onaj sortiment koji zadovoljava trenutne potrebe tržišta. 

Tvrtka je u privatnom vlasništvu već tri generacije, a početci datiraju od 1946. godine, od akvizicije oplemenjivačke stanice Probstdorfer Saatzucht, specijalizirane za premium sorte pšenice, raznih žitarica i soje. 

Također, u suradnji s partnerom, osnovana je i oplemenjivačka stanica Saatzucht Donau, koja ima preko 150 različitih sorti registriranih u 13 zemalja na 3 kontinenta. Glavni dio poslovanja se ostvaruje se kroz otkup merkantile, te kroz plasiranje sjemenskog dijela robe na tržište Europe: Austrije, Mađarske, Rumunjske, Slovačke, Ukrajine, Rusije…

Uz siguran otkup i ponudu sjemenske robe, u mogućnosti smo u Hrvatskoj svoje partnere snabdijevati s gnojivima renomiranih proizvođača: Petrokemija d.d., Elixir Zorka d.o.o., Adriatica Dunav d.o.o., YaraMila, te uvoznih gnojiva vrhunske kvalitete. 

Kako bilježimo rast interesa za naš sortiment, kao i za suradnjom prilikom otkupa, prošle smo godine pokrenuli i u kooperaciju u Lugu (Baranja), a ove godine otvaramo svoja vrata za proizvođačima i partnerima na terenu Koprivničko-križevačke županije. 

Uz zahvalu na ukazanom povjerenju, pozivamo Vas da i nadalje rastemo zajedno.

Mauthner BIO

Po uzoru naš odjel Mauthner BIO u Austriji, i mi u Hrvatskoj sve više radimo na kooperaciji s ekološkim proizvođačima, gdje osim sjemenske robe nudimo i siguran otkup nakon žetve.

Upoznajte naš tim

Detaljne kontaktne podatke svih članova našeg tima možete naći putem poveznice 'Kontaktirajte nas' ili klikom na desni gumb.

Grupacija Mauthner