Naši proizvodi i usluge

Kao član međunarodne grupacije imamo sjajne mogućnosti portfolija, koji će vjerujemo moći zadovoljiti sve poljoprivredne proizvođače, od najmanjih pa sve do najzahtjevnijih

Soja - odabir sortimenta i preporuka sjetve

Soja

SOJA

Odabir sortimenta i preporuka sjetve soje

U našem programu možete naći samo provjerene sorte soje, kao što su ANGELICA, DIAMANTE, ATANGA, NAMASTE i SIGALIA te postrne ACHILLEA i AMIATA.

U katalogu možete naći sve važne informacije vezane za našu ponudu sjemena soje. Od optimalnih sjetvenih rokova, gustoće do potencijala rodnosti, ali i ostvarenih rezultata.

Uljana repica

Uljana repica

ULJANA REPICA

Odabir sortimenta i preporuka sjetve uljane repice

U našoj ponudi uz hibrid uljane repice ARCHITECT imamo i sorte BERNY/JEREMY. Prednosti kod sjetvi ovih Probstdorfer Saatzucht sortata su  vrhunski prinosi, dobra tolerancije na bijelu trulež (Sclerotinia) i suhu trulež korijena i stabljike (Phoma). Dodatno i ne manje važno, u slučaju izrazite suše u sjetvi brzo niču i ravnomjerno prekrivaju tlo. 

U katalogu možete naći sve važne informacije vezane za našu ponudu sjemena uljane repice. Od optimalni sjetvenih rokova, do potencijala rodnosti i ostvarenih rezultata.

Uljana repica, kao i svaka uljarica, zahtjeva plodored minimalno 4 - 5 godina. Kako s korovima, tako i s bolestima, imamo sve više izazova u svim kulturama, a svakim zanemarivanjem usjeva doprinosimo da se bolesti i korovi šire. Koliko god si odabirom otpornijeg sortimenta možete olakšati proizvodnju, svakako je savjet da koristite i fungicide, jer u naletima bolesti nastaju ekonomski značajni gubitci.

Žitarice - pšenice i ječam

Pšenica i ječam

PŠENICA I JEČAM

Odabir sortimenta i preporuka sjetve pšenice i ječma

Poseban naglasak kod sjetve pšenice, stavljamo na sorte Gaudio, Balaton i Zampano, a za ekologiju naglasak je na sorti Mandarin. Što se ječma tiče, tu su vrhunski 6-redni ječam Finola i Carioca, te pivarski ječam Amidala i Elektra.

U katalogu možete naći sve važne informacije vezane za našu ponudu sjemena pšenice i ječma. Od optimalnih sjetvenih rokova, gustoće do potencijala rodnosti, ali i ostvarenih rezultata.